Wednesday, December 31, 2008

Salam 2009, Wassalam 2008!

Salam buat 2009.
Tiap kali masuk tahun baru pasti ada yang pasang azam baru.
Aku juga punya azam.
Yang 2008 saja azam aku ada sembilan jumlahnya.
Setakat hari ini(31 Disember 2008), yang tercapai cuma dua.
Dua dari sembilan yang aku mahu.
Dan aku kira dalam satu hari ini takkan ada lagi azam aku yang akan tercapai.
Jadi aku carry forward(baca : bawa kedepan) azam yang tak menjadi ke 2009.
Jumlahnya sekarang aku genapkan sepuluh.
Jangan tanya apa azam aku, sebab kata J, kalau ramai yang tahu, azam takkan tercapai.

Selamat akhir tahun 2008!
Selamat tahun baru 2009!

Sembang-sembang : Malam ni lepak mana?

. . . . . . . . . .

NotaAddy : Aku dah siap pindah =)

20 comments:

- jinggo - said...

salam addy : nak jawab dulu - soalan last.malam ni lepak depan TV..

semuga kita sesama menjadiklan apa yg dah jadi 2008 : panduan agar tahun 2009 lebih menjadi....

patungcendana said...

selamat tahun baru addy

err...sepuluh je ke? aku...dah hilang minat untuk berazam...huhuhu...

jom la lepak kat kuantan... :-)

redzuwan said...

aku pun dah bosan dengan azam baru..aku cubakan tanggungjawab yang ada...

jom lepak..tgk bunga api..moga cahayanya enak dipandang, tapi tak boley lawan bintang dan bulan..

Penoreh Getah said...

salam..

malam ni tepat jam dua belas satu saat pasti langit tidak sepi..

salam maal hijrah dan selamat tahun baru

azie said...

wah, tahun baru di rumah baru ya?

salam maal hijrah dan selamat tahun baru

cik siti penguin said...

selamat taun baru!
u got nice eyes lah,
;)

AiE bAhRi said...

Salam tahun baru 2009

smoga baki azam yang belum tercapai dapat dilaksanakan pada tahun 2009

ameen...

tasikmerah said...

malam tahun baru... tidor. ha ha.

Anonymous said...

salam tahun baru kawan.

wahyudimy.

Mak Su said...

selamat tahun baru 2009 addy, moga perpindahan itu juga membawa kebaikan buat kamu, terima kasih sudi follow-follow blog cerita kosong maksu iteww :)

Monkey D Luffy said...

semoga thn depn lebih byk yg tercapai

slamt thn br

Ajami Hashim said...

hepi nu yer 09 bro! ;-)

A t i Q a h said...

Aku meraikan tahun baru depan monitor sambil menjawab tag kau. Heh.

Tahniah kerana sudah siap berpindah. Tahniah juga sebab etlis sudah tercapai dua dari sembilan azam.

Riduan Khairi said...

Ady.

Tq. Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul.

addyaholix said...

jinggo,
ya moga-moga hendaknya. salam tahun baru 2009!

cendana,
sepuluh pon dah cukup banyak. harap sebelum hujung tahun mampu tunaikan semuanya. kuantan? jauh sangat haha!

redzuwan,
ya aku tengok bunga api. cantik. tapi tak secantik bulan =)

penorehgetah,
langit malam tadi cerah gemilang. salam maal hijrah + tahun baru!

azie,
ya rumah baru =) salam maal hijrah juga tahun baru 2009!

cik siti penguin,
haha terima kasih dan selamat tahun baru!

aie,
terima kasih. doakan aku.

tasikmerah,
tido je kejanya haha!

wahyudimy,
salam tahun baru. sambutan sana macam mana?

maksu,
salam tahun baru 2009 maksu!

monkey d luffy,
ya insyaallah. doakan aku. salam tahun baru!

ajami,
terima kasih bang!

atiqah,
haha jawab jangan tak jawab. ya target aku mahu capai sembilan dari sepuluh.

riduan,
moga kau terus kuat. dan aku mahu kau tahu aku sentiasa ada. aku kira itu gunanya sahabat bukan!

Water Lily said...

Selamat tahun baru Addy. Moga tercapai untuk tahun ini. Kalau tidak foward lagi :)

Pecah Kepala said...

alamak kalau orang tahu azam tak tercapai? huih kena tukar azam la macam ni.

selamat tahun baru!

chimera said...

setidak-tidaknya ada 2 azam yg tertunai... tu lebih baik dari tak tertunai langsung... moga azam-azam yg masih tak tertunai tu, akan ditunaikan tahun baru ni...

selamat tahun baru addy..

WanHidayat said...

SALAM BRO...HAPPY NEW YEAR 2009....

WISH U ALL THE BEST IN WHATEVER U DO...

CHAIYUKKKK...AJA2 FIGHTING!!!

addyaholix said...

waterlily,
harap tak forward dah haha. salam tahun baru lily!

pecahkepala,
entah, kawan aku yang kata. selamat tahun baru kawan!

chime,
ya harap-harap. salam tahun baru. lawa gambar baru. pendekar mana? haha!

wanhidayat,
salam dayat. terima kasih. selamat tahun baru 2009. chaiyuk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...