Thursday, December 25, 2008

Ho Ho Ho...

Aku tak sambut.
Aku cuma harap bila aku bangun pagi-pagi, encik Santa ada tinggalkan hadiah untuk aku dalam stokin besar yang aku gantung pada pintu bilik malam tadi.
Tapi rumah aku tiada serombong asap, jadi mungkin atas sebab tu encik Santa selalu tak datang hantar hadiah.
Sebab kata J, encik Santa tak masuk ikut pintu!

. . . . . . . . . .

Anak buah aku paling takut dengan encik Santa. Mungkin sebab perut encik Santa yang bulat melampau. Macamlah perut ayahnya tak bulat melampau-lampau. Huh!

15 comments:

siggplus said...

dia tinggalkan detergen untuk kau kan?aku tak sebab apa..
stokin yang kau gantung tu teramat busuk

A t i Q a h said...

Cuba kau tengok kat atas siling. Mana tau dia tinggalkan hadiah dekat situ.

patungcendana said...

kamu kena hantar wish list kat dia, sekali dengan address...baru dia datang... :-)

AiE bAhRi said...

Bulu kecik2 pon aku takut ngan encik Santa.memang cuak kalau tgk.tapi sekarang aku siap sakat lagi kalau ada maskot santa kat mana2 shoping complex.hahaha..aku suka tumbuk perut dia yang bulat itu.

i-chimera said...

dia tak terbang malam tadi... rusa dia dah abis kena korban masa raya haji baru ni... hehe..

Sufi Idany said...

:)

hanafana said...

pakcik budak tuh tak munchet ke?? =Pp

ab geldofg said...

kt msia Santa singh adalah hehehehe

siggplus said...

ab geldofg

kau orang ipoh ke?
mesti kau tau santa singh dari nama kampung santa singh..betul?

ab geldofg said...

siggplus...tk tau plak aku hehehehe

addyaholix said...

siggplus,
kau ambik detergen tu? sebab bila aku bangun, stokin aku langsung kosong!

atiqah,
dah tengok, yang ada cuma najis lipas haha!

cendana,
guna emel boleh? haha!

aie,
kau suka tumbuk, aku suka usap. itu beza kita. sebab tu santa lebih sayang aku. haha!

chime,
santa moden dah tak naik rusa. semua dah pakai enjin. dah maju =)

sufi,
=)

hana,
pakcik dia slim, cool and steady. wahh!

abgeldofg,
santa singh?

siggplus,
aku tak perlu jawab sebab ko tanya abgeldofg kan?

abgeldofg,
pulak. habis mana kau dapat perkataan santa singh?

ab geldofg said...

sb yg aku tau yg bjmbang putih kt msia ni cuma singh je

addyaholix said...

abgeldofg,
haha!

Malay Rhapsody said...

santa bagi i... gift voucher kat amazon n usd100...
hmmm... nak beli apa ek?

addyaholix said...

rhapsody,
beli hadiah buat aku. haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...