Wednesday, February 25, 2009

Nisha : Salam hari lahir!


Addy selalu cakap Addy manusia biasa.
Addy kerap tulis Addy lelaki biasa.
Sungguh Addy memang cuma makhluk tuhan yang biasa-biasa.
Tapi kamu tahu sesuatu?
Addy rasa luar biasa bila Addy punya kamu.
Addy mampu jadi luar dari biasa bila kamu ada untuk Addy.

Walau kamu jauh beribu batu.
Tapi kamu harus ingat yang kamu tetap punya Addy.
Dan sayang Addy tetap ada buat kamu.

Cinta, kasih dan sayang Addy takkan mampu berubah.
Kamu tetap adik Addy sampai hujung nyawa.

Selamat hari lahir Nisha!

27 comments:

azie said...

selamat hari lahir untuk nisha juga:-))

yang ke berapa neh?

miezi said...

happy birthday juga utk adik kau

patungcendana said...

sweet...:-)...selamat buat adik kamu...

Namaku Min said...

dia beruntung mempunyai kamu..

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Salam Hari Lahir buat adikmu..=)

Bestnya kalau ada Abang yang macam ni..

Apakan daya..anak sulung..adik2 pun boleh lah~

one love said...

it is great to sayang our siblings :)

selamat hari lahir for ur sis

patungcendana said...

re:...hehehe...aku rocker yang emosional

en_me said...

perggh.. ayat lentok tewww..
hepi besday wat nisha ..

rudy bluehikari said...

epi besday adinda addy~

wahyudimy said...

Selamat hari lahir utk adik addy.

Sufi Idany said...

selamat ulang tahun sayang.... imran ajmain dedicated tuk nisha....

jejaka anggun said...

imran ajmain...hahaha... mcm ku pernah dengar nama itu....

~~~ kay ~~~ said...

selamat ulang tahun
semoga hidup sentiasa
diberkati di dunia & di akhirat.

(kay tidak sepandai mana pun...
masih belajar dan terus belajar)

aishah_conteng_je said...

kamu nak jadi abang saya tak?

Nizam.Ariff said...

Oh Abang Addy...
Aku dah fully settle kereta aku... hahaha

cik siti penguin said...

happy birthday jugak ntok adikmu =]


**jgn salah phm dengan tajukku itu. =P

chimera said...

bait-bait indah menyentuh hati...


hepi birtday nisha.... moga sentiasa ceria.

Mak Su said...

tahniah Nisha, Happy birthday :)

AiE bAhRi said...

Best kata2 tu..

Selamat Hari Lahir Nisha!Moga success dunia n akhirat.

Op said...

selamat tua satu tahun lagi nisha.
he he he

MaNuSiA_RuMiT said...

adik kamu cantik

jumapx said...

apy bufday to adik addyholix :)

Water Lily said...

Selamat hari lahir untuk Nisha. Adik comel,abangnya mesti comel juga kan?:)

azie said...

nasib baik ai dapat jadik adik simpanan u,ha ha ha

Monkey D Luffy said...

hepi besddye


p/s: sedih aku takder awek... hahaha

Princess Liyana said...

walla bro..samalah birthday adik kita;)huhu

addyaholix said...

terima kasih buat semua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...