Monday, February 16, 2009

Enam [Serpihan TAG manusia Chimera]

Terima kasih untuk yang TAG aku. Aku anggap kamu ingat aku. Jadi untuk buat kamu fikir aku juga ingat kamu, aku jawab juga. Dah lama tak jawab TAG. Sebenarnya jawab TAG bukan passion aku. Tapi cuma sebagai menghargai kawan-kawan yang kita(baca : aku) suka!

Kali ini Chimera TAG aku.

Antara sebab utama aku jawab adalah :
- Syarat yang mudah.
- Aku tak perlu taip panjang-panjang.
- Tak perlu jawab soalan.
- Sebab aku kurang idea untuk update. Haha!

Ok. Jom!

• Go to your photos folder in your computer.

• Go to the 6th folder of photos.

• Go to the 6th picture in that folder.

• Put the picture on your blog and description of it.

• Invite six friends to join the challenge.

• Link them in your blog and let them know they have been challenged.

(Aku penat nak terjemahkan ke dalam bahasa melayu, jadi kamu faham-faham sendirilah!)


Ini gambar ke enam edisi office(baca : pejabat). Kalau edisi laptop(baca : komputer riba) di rumah, gambar-gambarnya lebih ada umphh! Mungkin kamu boleh lihat aku versi seksi dan menghairahkan. Haha!

Maaf, kualiti gambar kurang memuaskan. Cuma pakai kamera handphone (baca : telefon bimbit).

Keterangan : Masa pergi Genting lama dulu dengan kawan-kawan. Tahun 2007 kalau tak silap. Berkot putih itu sahabat karib aku. Zaim. Terima kasih jadi sahabat aku. Moga tuhan mampu balas semuanya kelak!

NotaAddy : Aku tak mahu TAG siapa-siapa. Jawab saja kalau kamu gian dan sukakan TAG. Atau kamu juga boleh gunakan ini sebagai alasan untuk kamu update blog. Titik!

. . . . . . . . . .

Dan untuk TAG-TAG yang lain, nanti aku jawab!

36 comments:

AiE bAhRi said...

bro, samalah kita kena tag ngan abg chime tu.nasib baik aku pon dh settlekan.huk3

wahyudimy said...

dalam gambar tu kau yg mana? bagi tahu aku..aku mahu bagi komen..hehe

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehehe...

chumel jer gambar ini..

addyaholix said...

aiebahri,
ya. TAG kadang-kadang buat aku senyum sendiri. thanx to him!

wahyudimy,
kamu fikir aku yang mana? aku mungkin yang berkot putih. dia kawan baik aku itu mungkin cuma alasan untuk mengatakan itu bukan aku. atau aku langsung tak wujud barangkali. haha! siapa aku pada kamu, itulah aku!

zara,
kalau lihat saya real, pasti kamu kata lebih comel. haha!

LaDy_ZeRa said...

bestnye genting..dah lame x gi, mau pergi genting!! agogo~

tasikmerah said...

kamu yg mana dy?


.

one love said...

hehhehe :) hensem

patungcendana said...

kamu yang mana?...curious nya aku...

Mak Su said...

tgk org jwb tag mmg seronok, tapi takut dikenakan tag. hihihih.

addy yang letak spek kat rambut tu ker?

A t i Q a h said...

Anda di manakah? Yang tangkap gambar? Huhu.

syareena said...

slm ziarah

miezi said...

u r no longer anon. Eheh

chimera said...

ha.. dah jawab... saya hanya pilih org yg simple utk jawab tag simple.. dan org simple saya tak akan berikan dia tag rumit..

seronok jugak kan bila sesekali terbukak tgk gambar2 lama... teringat member2 lama... cerita-cerita lama...

apa2 pun terima kasih sebab sudi buat tag ni...

addyaholix said...

lady zera,
dua minggu lepas baru pergi. langsung tak plan. tapi gambar tu yang 2007 dulu.

tasikmerah,
yang mana saya? haha!

one love,
siapa? sayakah? haha!

cendana,
rasa-rasa kamu? ermm =)

maksu,
maksu cuba la jawab tag ni. erm saya yang mana ya. haha!

atiqah,
yang membelakangkan kamera kot. haha!

syareena,
salam syareena!

miezi,
haha, itulah. aku seperti mahu keluar dari kepompong.

chime,
ya. saya mula rindu kawan-kawan. terima kasih buat kamu bang!

jejaka anggun said...

kamu yang mana?
hahahahahahah....
sambung
hahahahahahha....

*shaz kembali gembira.

patungcendana said...

aku rasa kamu yang paling handsome tu...hehe... :-)

Princess Liyana said...

bro, gmbr kamu yg mana?ahaha..mesti menyorok ni..

btw, kim slm kat zaim..ahaha..kidding je. ;P kah kah kah

addyaholix said...

jejaka anggun,
kalau tak tahu, terusan teka. kalau tahu, diam saja. haha!

cendana,
siapa pon saya, saya tetap kawan kamu cendana =)

liyana,
selalu lepas saya letak gambar zaim, mesti saya menyesal. dia lebih femes dari saya. huh! =)

patungcendana said...

aku pun harap begitu...aku sudah boleh ketawa sekarang...kau gembira?...

tak kisah la yang mana kamu dalam gambar tu...tapi aku rasa kamu yang pakai baju brown tu...sebab itu yang paling handsome...hehehe...

azie said...

gambar ghairah?kah kah kah

haih u ni..merbahaya,ahaha

addyaholix said...

cendana,
kamu terus-terusan mahu saya mengaku yang mana satu saya kan? tekaan kamu barangkali tepat. atau mungkin saya langsung tak wujud dalam yang itu. haha!

azie,
ya. kamu semua tak bertuah sebab saya buat entri ni di pejabat. kalau dirumah, mesti gambar versi mantop yang kamu lihat sekarang. haha!

wahyudimy said...

cet..kutuk aku bukan main lagik...tunjukkan diri kamu yg gagah berani itu...aku cabar..aku kerat kepala..biar cendana jadi sang algojo nya..haha !

patungcendana said...

ya...aku memang degil...dan kamu memang tak akan beritahu yang mana kamu kan...typical sangat...sama macam blogger lagi sorang tu...:-P

aie akaike said...

semua org berteka-teki tanya mana satu ko addy.

erm. aku rasa aku tau. tp malas nak bitau. sbb nnt jd teka-teki plak. heh.

patungcendana said...

amboi...wahyu...kerat kepala?...mmmm

blackpurple @ jowopinter said...

Memang seksi dan menghairahkan. hahaha!

cik siti penguin said...

ish addy niey ngaku je la die yg mane.
haha.
susa btul.

Nizam.Ariff said...

6 tak cukup 1 lagi... beast.

Princess Liyana said...

huhu..gmbr bro mesti lg hensemm..;)uhuhu pas letak mesti tk menyesal da.

addyaholix said...

wahyudimy,
kepala apa yang kamu mahu kerat wahyudimy? haha!

cendana,
siapa agaknya blogger yang lagi sorang tu cendana? haha!

aieakaike,
kau tahu? haha diam-diam saja.

cendana,
ya kerat kepala katanya. agak-agak kamu kepala apa ya? haha jangan fikir sesuatu yang lucah ok =)

purp,
itu belum seksi. itu belum betul-betul mengghairahkan. haha!

penguin,
saya suka berteka-teki. yang membelakangkan kamera itu saya. percaya?

nizam.ariff,
apa? kurang faham maksud kamu bang!

liyana,
ambik hati ke? haha!

si nakal andi said...

aku tahu
ko yang berbaju coklat kan?

hehe, mata aku ni memang tajam sikit!

addyaholix said...

andi,
kau yakin yang itu aku? haha!

..KhamS.. said...

anda ditag!
sila jawab okey!!

rudy bluehikari said...

i got u there...

addyaholix said...

khams,
ditag? aduh. tag ni betul-betul bermusim. dah kering idea untuk update blog nanti addy jawab tag. haha!

rudy,
tahu? kacak kan? haha!

..KhamS.. said...

ye ar...
org tuh byk idea nk hapdet blog...
sy kasi tau jer...
t'pulang!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...