Thursday, September 18, 2008

Demam kebah tapi mata kian merah

Demam baru kebah. Tekak dah sikit selesa. Tiada lagi batuk yang menggila. Mukus yang mencair dah mula surut. Aku separuh selesa dengan tubuh.

Tapi yang sikit terpesong, dua bola mata yang kian merah. S kata mungkin sebab aku obses dengan pc (baca : komputer).

. . . . . . .

R saran aku guna Visine tapi langsung tak menampakkan hasil. Mata aku masih lagi gatal !

7 comments:

A t i Q a h said...

Saya pun. Baru habis demam. ;P


Cuba letak eye-more. Segar sikit mata tu kot. :)

Kassim Selamat said...

salam addy, ramai yg demam yer...cuaca panas kot.

Semoga cepat semboh.

riduan khairi said...

Salam Ramadhan Al-Mubarak.

Aku sakit gigi. Ada dua geraham sesat (baca geraham bungsu) hendak tumbuh. Dah lebih setahun sakit. Sekejap ada sekejap hilang. Time aku buat temujanji dengan doktor sakit. Time nak cabut hilang.

Sakit gigi buat hidup aku merana.

addyaholix said...

Atiqah,
eye more dah cuba, visine dah pakai, tapi mata makin merah !

Abg Kassim,
badan terasa macam nak demam balik.

Riduan,
kesian. mungkin dia(geraham sesat yang ko maksudkan) dah selesa dalam mulut ko !

jinggo said...

eeeerrrmmmm....
semua dah cuba tapi mata tetap merah jugak yaaa...
cuba guna cat itam....
hihihihi....
jangan marah ha....
gurauan ramadhan....

anarqiyELLow said...

kalau nak baikkan mata tu, meh aku simbah dgn minyak roti john...

addyaholix said...

Jinggo,
baik guna cat warna. lebih bergaya haha !

Ell,
minyak? bukan ko pakai marjerin ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...