Tuesday, September 16, 2008

Cuma catatan hati

Berteleku.

Mengadap kiblat.

Bersimpuh rapat mahu bertemu tuhan.

Tangan keduanya menadah langit.

Mata pejam erat.

Hati cuma untuk-Nya.

Air mata mengalir deras.

Bukan sedih, tapi bersyukur dengan kebesaran yang maha Esa.

6 comments:

Anonymous said...

uwaa... your words.. so nice.. it tooks my heart away

addyaholix said...

terima kasih. itu dari hati aku.

Sh Yong Sofia said...

baru perasan.

awak x suka orang anonymous.

kali ni saya bagi link saya.

blog saya x se-best blog awak.

at least u make me want to write.

tqvm.

salam perkenalan.

i know u not. totally know u not.

addyaholix said...

salam perkenalan sh yong sofia.
kamu yang sejak akhir-akhir ni komen tulisan-tulisan lama saya dengan nama "anonymous"? terima kasih ya ;)

Yonggu said...

yup..

saya tengah baca suma post..

saya memang macam ni..

bila blog-walk n jumpa blog yg best, saya habiskan baca suma post..

ngee~ rajin kan?

kamu on9 24h ek?

Yong Sofia said...

ohw.. itu muka kamu.. kat gamabr ngan abah kamu..

huhu.. lain dari yang saya bayangkan..

n seriusly saya thought kamu gay..minta maaf.. sebab tu saya berani cakap yang bukan-bukan.. kamu normal.. minta maaf lagi..

n btw, saya dah habis baca suma post.. best..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...