Friday, April 17, 2009

Hot sexy di balik lensa?

Sementara tunggu malam makin jadi hitam, aku belek-belek.
Antara keyword(baca : katakunci) untuk carian ke blog aku.

Arkitek gaji berapa.
Puisi hari lahir buat ibu.
Soalan trigonometri.
Perempuan simpanan sindiket soljah.
Addyholix (ejaan kalian selalu salah!)
Slanga Terengganu.
Mimi.
Jawatan kosong April 2009 arkitek lanskap.
Takkan melayu hilang di dunia.
Kerajaan bisnes.
Hot sexy di balik lensa.

Hot sexy di balik lensa?

Aku gelak dekah-dekah umpama aku tahu aku bakal mati seminit dua lagi. Gelak sehabis mahu!

NotaAddy : Ya aku seksi. Aku cuma malas mengaku. Haha!

35 comments:

patungcendana said...

betul ke kamu ni hot and sexy...:-)

farah liyana said...

erk,

kadang2 saya eja nama kamu salah.

addyholix.

hehe.

:P

Princess Liyana said...

auww..sexy tu..hot guy;)amcm..?haha

A t i Q a h said...

pewwit!

aie akaike said...

seksi tang bulu kaki ko kot. agaga.

aloy_paradoks said...

gua tengok pun mmg lu jenis org yang seksi..

Ad Rifza said...

Hah??..No komen..haha

azie said...

ye ke sexy?

auwW!ahaha

patungcendana said...

good morning mr hot n sexy....:-D

mugiwara said...

hahaha~
siapa punya kerja tu?

tak tahu pula boleh periksa katakunci ke carian blog sendiri....

Water Lily said...

Sexy? sila tunjuk gambar sikit,dekat mana yang sexy tuh hahaha!

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

Sexy kamu bang?

aduhai..

ya, kamu sangat seksi..

^^

Tulisan kamu sexy..orangnya..aku mahu telek2 dulu~

patungcendana said...

hehehe...aku baru tengok...

skrg aku tunggu kau sampai kuantan pulak...

Monkey D Luffy said...

tunjuklah body kamu yg seksi tu... auwww ;p

cik siti penguin said...

haha. mane ade, mata addy yg seksi! ;P

miezi said...

aku pun suka tgk2 apa yg org cari2 kat blog aku. Mostly : Mak janda. Terbaru : tetek nurul syuhada. Pervert sgt kah aku? haha

Mak Su said...

wow Addy.....!!

kamu seksi banget :)

BudAk hijAu said...

sexy...?apakah mknanya...?

blweek!

Nizam.Ariff said...

I nak nombor rumah you, pleeasssee... aauwww!

13may said...

betul laa...aku eja selalu salah :D

kad0k. said...

hot seksi dibalik kamera? buktikan! hahahaha

tasikmerah said...

ni mesti seksi tang telinga nih.

hehehehe...


.

chimera said...

yeah... u r hot... hot... and sexi jugak kot... tapi, abang-abang mu... lagi hot and sexi kot... kenal kan abang mu yg berdua itu... hehe

anakcikmad said...

wah~

sexy~

huhu

bangga bley leave komen di page seorang yang sexy~

hahaha!

^_^

patungcendana said...

kau memang seorang gentleman......:-)...yang hot n sexy...hahaha...

suka kau masih kekal sebab kau tak pernah tengok aku...kau cuma tengok gambar aku...

sebenarnya aku lagi cun dari gambar aku...hahahaha...:-p

mel said...

hot sexy di balik lensa...

saya hot sexy di depan lensa... hehe.. mana lagi hebat ya

jumapx said...

yup...
kamu mmg seksi dgn kata2 kamu...he3

wahyudi my said...

aku dah agak aku ni memang seksi.

F A R Y N said...

sexy?
ehem ehem...

addyaholix said...

cendana,
taklah. saya cool!

farah,
bukan kadang-kadang, tapi selalu =)

liyana,
ok. saya buat-buat tergodalah. haha!

atiqah,
shhhh! jangan bersiul!

aieakaike,
bulu kaki johnny depp pon tak macam bulu kaki aku. seksi gila. haha!

aloy,
ayat lu buat gua tersedak. tak boleh tahan. haha!

adrifza,
ok. ok jangan komen apa-apa. haha!

azie,
kalau tak, masakan kamu tergoda. haha!

cendana,
ok. sudah! jangan perli =)

mugiwara,
aku pon ingat nak bagi hadiah buat siapa yang tampilkan diri mengaku. haha!

waterlily,
aie kata dekat bulu kaki. haha!

zara,
jangan telek lama-lama, risau kamu jatuh cinta. haha!

cendana,
ya. terus tunggu. pasti satu hari nanti saya sampai sana =)

luffy,
lemak pon seksi jugak kan?

penguin,
kamu buat saya malu. ok. jom bercinta! haha!

miezi,
tetek nurul syuhada? gila lucah blog kau. haha!

maksu,
mana kamu tahu? saya tak pakai skirt. haha!

budakhijau,
buat-buat tanya. blwekkk!

nizam.ariff,
no. 2, jalan batu pacak 2, tanah perkuburaun islam cheras. berani datang cari? haha!

13may,
ya. aku tengak kecik hati ni =)

kadok,
alamak. filem semua rosak lah bang. haha!

tasikmerah,
telinga saya pon kamu perhati kak? terasa diriku begitu berharga. haha!

chime,
siapa abang-abang berdua konon hot yang mengaku abang saya tu ya? haha!

anakcikmad,
mahu tandatangan? haha!

cendana,
suka kamu bukan sebab kamu cun atau apa. tapi sebab hati kamu barangkali. chewah! jaga-jaga. jangan jatuh cinta. haha!

mel,
nak jugak! ok kamu hebat. saya bagi peluang buat kamu bang. haha!

jumapx,
ok. nanti aku belanja makan =)

wahyudimy,
seksi kau kat buku lali kah? atau pada tumit? haha!

faryn,
sakit tekak? =)

LaDy_ZeRa said...

how do u interpret sexy in u?

huu~

me sexy too, sometimes, and a little not too over mee.

Op said...

kau ada masa filem pendek tu?
kenapa tak tego bro?

addyaholix said...

ladyzera,
saya langsung tak seksi. kata aie, mungkin pada bulu kaki. haha!

op,
saya stalker yang urban tapi pemalu. haha!

rudy bluehikari said...

sexy keee...ekekeke... nak tgkkkkkkk~

addyaholix said...

rudy,
tak boleh. tak boleh. untuk tatapan sendiri saja. haha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...