Wednesday, March 25, 2009

Selamat bertunang buat Yong.


Dua yang bakal jadi satu.
Dua rasa.
Dua hati.
Dua jiwa.
Yang berkumpul dalam satu cinta.

21 Mac 2009.
Selamat bertunang buat Yong.
Moga bahagia yang datang bukan cuma seketika.

24 comments:

Ad Rifza said...

Bila lak turn org tue ..ngeh3x..

jejaka anggun said...

selamat bertunang yong. mesti yong bertunang ngan yeop kan?

hehehe....

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

semoga bahagia buat Yong kamu..^_^

insyaALLAH, semuanya akan baik2 sahaja~


moga diberkati ALLAH~

patungcendana said...

semoga jodoh berkekalan hingga ke anak cucu...

morning addy...:-)

~~~ kay ~~~ said...

semoga kekal hingga akhir hayat...

LED said...

ish

kenapa mention 'Moga bahagia yang datang bukan cuma seketika.
'?

uhukk

blackpurple @ jowopinter said...

Wah! Serba ungu. Kamu besok, serba apa pulak. Hehehe!

Tahniah untuk Yong kamu.

AiE bAhRi said...

Selamat bertunang buat yong.
moga bahagia menjadi milik kamu.

Water Lily said...

Semoga selamat segalanya. Siapa Yong,kakak kamu ke?

Mak Su said...

tahniah buat yong :)

semoga gembira selalu di samping tunang tersayang.

iyan said...

yong sudah...
kau bila pula?

wahyudimy said...

Entri ini mengundang pertanyaan begini;
--si addy bila lagi?--


Haha

Salam Tijari said...

selamat berhagia juga utk yong...

errr.. soklan cepumas tu ssaya taknak tanya.. sebab tau addy dah jenuh dah nak menjawab masa balik kg baru ni kan... hehehe... tensen je kan...


mata saya terpesona pada ferero roshe tu sahaja... haha

LaDy_ZeRa said...

warhh..

say congrats to her!

=)

chimera said...

sama mcm salam tijari tu... tak payahlah tanya soklan cepumas tu... buat tambah tensen je kan... tensen kena soal baru ni pun ada sikit2 lagi nak bagi abis.....



selamat bertunang Yong... semoga bahagia selamanay...

tasikmerah said...

kakak kamu ke addy?

addyaholix said...

adrifza,
nak tengok saya kena serangan jantung ke bang? haha!

jejakaanggun,
bukan bukan. yoep orang perak kan?

zara,
amin!

cendana,
morning cendana!
(sekarang dah masuk senja).

kay,
terima kasih.

led,
moga bahagia yang datang bukan cuma seketika, tapi untuk selamanya insyaallah!

purp,
saya serba-serbi. haha!

aiebahri,
ya. terima kasih aie. bahagia tak datang, tapi kita perlu cari =)

waterlily,
ya kak. yong satu-satunya kakak saya =)

maksu,
ya moga-moga bahagia selalu ada.

iyan,
aku? haha tepuk dada tanya hati.

wahyudimy,
kau dah lama tak kena pukul kan? haha!

tijari,
ya ya jangan tanya, nanti saya tumbuh ekor. haha!

ladyzera,
terima kasih zera!

chime,
kamu memahami sebab tak tanya. tapi saya perlu tanya, kamu bila lagi bang? jangan simpan lama-lama. haha!

tasikmerah,
ya, yong kakak saya.

wahyudimy said...

Ok.ni request dari addy-die-hard-fanz..aku tolong forward.
.

-abang addy,upload la gambar time karaoke hari tu,plz...plz..


Ok piss.
Haha

13may said...

selamat selamat :)

chimera said...

cehh... sempat lagi bagi soalan tu... tungggu jelahhh dulu...

addyaholix said...

wahyudimy,
aku ulang soalan yang sama, kau dah lama tak kena pukul? haha!

13may,
ya terima kasih!

chime,
persoalannya, nak tunggu sampai bila bang. haha!

Nafastari said...

Orang sekarang bertunang saja dah dah macam nak bernikah, bawa hantaran berdulang-dulang. Nikah nanti mesti lagi banyak... Huuhu

Selamat bertunang Yong, dan semoga bahagia.

addyaholix said...

nafastari,
tak sama dengan zaman kamu dulu? boleh kalau kahwin cuma dengan beri cinta? haha!

Salam Tijari said...

seseorang telah menggunakan id saya? siapakah orang itu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...