Friday, March 20, 2009

Camar yang terbang pulang.



Aku mahu pulang. Jadi aku tinggalkan kalian dengan yang ini. Ini aku rakam waktu perjalanan menuju Bursa tika menyusur Laut Hitam (baca : Black Sea) melalui Yalova, Orhangzi dan Gemlik di Turki dulu. Titik.

28 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

balik rumah ke addy?
jaga diri baik2 ya?

Nizam.Ariff said...

Ya, kau camar yang tahu untuk terbang pulang...

Water Lily said...

Indahnya kurnia Tuhan, lapang dada melihat rakaman ini. Terima kasih Addy kerana berkongsi di sini. :)

miezi said...

selamat pulang!!

MaNuSiA_RuMiT said...

jalan baik2 addy
=)

vidadarisakura said...

bai camar.


selamat pulang..


lalala

patungcendana said...

nice...jangan terbang terlalu jauh...:-)

~~~ kay ~~~ said...

camar terbang tinggi pulang disenja hari...nice!
take very good care ye.

Mak Su said...

selamat segalanya Addy :)

BudAk hijAu said...

title nak tajuk lagu je...hehehhe..

patungcendana said...

skrip berhasil?...hehehe...boleh jual tu...next time kita filemkanpulak ...:-)

Princess Liyana said...

take good care of yourself bro;)huhu

wahyudimy said...

Kirim salam dengan keluarga kamu.

si nakal andi said...

wah
seronok nya ke turki!!
aku kalau kena tinggal dengan burung tu pun aku sanggup!
eh, jom jadi tour guide aku next year! aku mahu jelajah istanbul.

Princess Liyana said...

dah blk blum broo??huhu

Nabel said...

jom gune widget radiobox ni,..
kecik tapi ade macam2,..
music video pun ade!..

www.radioboxfan.blogspot.com

addyaholix said...

zara,
ya saya pulang!

nizam.ariff,
aku selalu harap aku mampu terbang lebih tinggi bang!

waterlily,
sama-sama kak. saya bahagia kalau mampu buat orang bahagia =)

miezi,
ya terima kasih. esok aku dah balik KL.

rumit,
ya. kamu juga. mana kamu hilang?

vida,
cuma camar yang terbang. aku masih berpijak dibumi =)

cendana,
harap jumpa kamu di sebalik bulan nanti =)

kay,
kamu juga!

maksu,
ya terima kasih maksu. bila nak datang kedah?

budakhijau,
kamu tertarik kan? haha!

cendana,
ya. pelakonnya mungkin juga kita sendiri. manusia itu sendiri pelakon. dan hidup ini layarnya.

liyana,
terima kasih yana.

wahyudimy,
aku dah sampaikan. mak aku tanya siapa wahyudimy. aku cuma gelak.

andi,
semua ditanggung? haha!

liyana,
esok saya balik KL. dah mula rindu? haha!

nabel,
promote jangan tak promote. haha!

aloy_paradoks said...

re; Palm Garden dekat dengan Jusco Bukit Raja.. Dari federal masuk ke simpang Bukit Raja, kemudian ke simpang Jusco, dan terus jalan hingga jumpa Apartment Palm Garden.

en_me said...

nak balik kampong ghupernyerrr..

chimera said...

amacam... ada sesi saol jawab tak??
heheh

patungcendana said...

addy...

kamu dah balik ke belum...

addyaholix said...

aloy,
aku ingat area sini, aku wakilkan wahyudimy nanti =)

en_me,
ya. dah balik KL dah pon!

chime,
tuhan saja yang tahu bang. dah jenuh saya tepis. saya dah tak mau balik kampung. haha!

cendana,
ya. saya dah kembali. kamu rindu? =)

duwenk said...

Camar pun turut mengiring kepulangan anda..
sungguh ajaib..
hheheh

kadok said...

balik kg ehh? jaga diri bro..:)

wahyudimy said...

Jasad sudah di kl,tapi hati tertinggal di kampung ya addy?hehe

addyaholix said...

duwenk,
kalaulah ada. haha!

kadok,
ya balik kampung. dan dah balik KL pon.

wahyudimy,
mana kau baca hati aku? haha!

Ad Rifza said...

Ada tak camar sesat jalan..terbang ke lain tempat dari banyak2 tue..hehe..
Slmt pulanglah kemana saja hendak pulang..hehe

addyaholix said...

adrifza,
memang ada yang sesat, dan yang sesat itu cuma saya =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...