Friday, January 16, 2009

Satu Enam-Satu-Dua Kosong Kosong Sembilan

Tiap orang punya cita-cita sendiri.
Atau paling mudah, angan-angan.
Hari ini dah masuk 16 Januari 2009.
Maksudnya dah 15 hari untuk tahun 2009 ni berlalu.
Semudah itu juga hari-hari aku berlalu tanpa apa-apa yang bahagia (selain kunang-kunang dan layang-layang).
Dan secepat itu juga angan-angan aku bertambah.
Macam-macam dalam kepala.
Tengah berebut tempat pertama dalam otak yang mana nak capai dulu.

NotaAddy : Nanti aku update pasal Turki tempoh hari.

NotaAddy 2 : Ini cuma alasan untuk menampakkan yang aku update blog. Sebetulnya otak aku dah kering dan beku. Titik.

17 comments:

ezzati said...

hyeee...

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

hehe..

tanpa angan-angan..impian tidak akan tercapai...itu sesuatu yang pasti...

cik siti penguin said...

hihi..
satu angan2 pun xtercapai lg..
;P


p.s.: finally dah link ur blog, sile lihat nanti ye, :)

Princess Liyana said...

hm..tkpe..mesti ada angan2 yg akan tercapai nanti!hehe..teruskan perjuangan

tasikmerah said...

aku lagi teruk. angan2 pun dah tak ada. alahai.....

13may said...

janji hepi..hehhe

patungcendana said...

angan?...cita-cita?...bahagia?...capai?...errrr..apa tu????

otak...kering...beku...itu aku faham...huhuhu... :-)

ps...aku tak tahu kenapa wahyu tutup blog dia...kamu punya turn pulak tanya dia

aie akaike said...

salam. sgt nice blog anda. ;)

Mak Su said...

saya pun sering angan2, layanzzzz

CaMaRPuTiH said...

angan2 pertama yg direbut otak itu belum tentu ada bahagianya.... hehehe... sekadar menduga!

salam kenalan...

Anonymous said...

nmpk sngt xde keja smpikn blh mrangka angan2..hrmm..bestnyer..ada keja k0song??ehe..

abrar said...

takpa.saya paham..biasalah kalau blogger kena writer block sindrom

Monkey D Luffy said...

berangan2 tu best!

chimera said...

menari KLCC yg tegak berdiri tu asal-usulnya bermula dari satu angan2 juga... angan2 itu memang perlu...

Malay Rhapsody said...

thn 2009 buka satu chapter dlm hidup!!

i am excited!!

ps; xder masa nak post blog baru...

addyaholix said...

ezzati,
hai.

zara,
ya memang pasti!

penguin,
terus usaha ok. terima kasih link!

liyana,
dari angan-angan akan jadi nyata kan =)

tasikmerah,
cuba cipta angan-angan bermula sekarang!

13may,
terima kasih!

cendana,
wahyudimy dah kembali haha!

aie akaike,
salam. terima kasih. terus baca!

maksu,
saya bukan sering. selalu. beza kan?

camarputih,
tapi saya doakan dia(baca : angan-anag) bertemu bahagia. walaupun bahagia yang tak nyata.

...,
ada, hantar resume haha!

abrar,
itulah. dah merebak teruk!

luffy,
sangat best sebenarnya. tapi bila disertakan dengan usaha, hasilnya lebih best =)

chime,
ya. angan-angan yang diikuti dengan usaha dan doa =)

rhapsody,
kau orang terakhir aku ucap selamat tahun baru 2009!

A t i Q a h said...

woh. baru terbaca entri ni. hahah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...