Tuesday, October 27, 2009

Aku MIMPI lagi... !

Berhenti mentafsir mimpi, kerna mimpi cuma mimpi.

Berat kepala, kerna "MIMPI" bukan lagi mimpi. "MIMPI" dah jadi nyata. Lagi bertambah berat bila yang nyata itu betul-betul di depan mata.


Mimpi BERAT dari PARADOKS.


Aloy Paradoks.

Pembukaan dari Paradoks.

Shah Jamat.

Shoffi Jikan.

Salina. Sepatutnya Siela kan Kimi?

Smugglers.

Fasyali Fadzli.

Kak Dib, Mamai, Pentoi, Cendana dan Jamee.

Bloggers. Kalian sangat best!

Bloggers. Ada masa jumpa lagi =)

Pakatan Radikal Orang Kepala Seni (PARADOKS) bersama adik Hakeem.

Pungguk yang selalu rindukan bulan, tapi kuman yang sampai dulu?

Ok ini saja interframe. Aku sangat suka. Kredit untuk Pentoi.

Sekalung tahniah buat PARADOKS untuk malam MIMPI yang hebat. Terus berkarya dan moga kalian mampu menghasilkan yang lebih bagus.

P/s : Ini entri tertunggak. Mimpi BERAT dari PARADOKS berlangsung pada 18 Oktober 2009 bertempat di Galeri Shah Alam.

30 comments:

kadok said...

maka ramai la orang bergerombolan mau melihat sape yg interframe tu..kena tembak kah? hahaha

patungcendana said...

bila mau MIMPI lagi?

mamai said...

weh gambar yang last tu memang best woo aku jeles la

i am visitor said...

melepas aku dgn acara ini

aMir RaYYaN said...

berMIMPI tanpa menjemputku sama..abg kau sgt hebat....:)

adibah said...

nanti kita ketemu lagi ye addy! :-)

Mak Su said...

amvoi...hebatlah uols!

kimisai said...

ingatkan mimpi baru kat Kuantan pulak..hahaha

ya Salina...Speatutnya Siela..huhuh

sharamli said...

asal pent0i tutup muka

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

MIMPI.....

acu yanie pun baru berMIMPI....jadi aweks HANS ISAAC....hehehehe

anakcikmad said...

waaa...,mcm happening je kan...
best3...hehe

siggplus said...

bila lagi boleh mimpi basah?

aloy_paradoks said...

ada fungsi jugak graf orang mati tu rupanya... bagus addy...

Nizam.Ariff said...

Dah jadi.. dah nyata...

baincardin said...

itu mimpi semalam, bagaimana pula dgn mimpi yg mendatang? ")

manusia rumit said...

ah, aku juga mahu ikut...mungkin lain kali =)

ashley said...

sungguh seni gambar akhir itu...
tahniah!

terompahkayu said...

korang semua aku ucapkan congrat! selalu2 turun shah alam lagi buat function ya!

~~~ kay ~~~ said...

hebat

(^_^)

en_me said...

berat tewww.. ehehe

Safwan Husaini said...

salam Abg Adi..
Moga ad kesempatan,jasad ini trut berada dalam acara sebegini...
nanti if ad events cmnie..
jgn lpa inform wan yea..

amirnazrin said...

siutt.x ajak.

acap said...

thniah paradoks!
maskara shorties?

singAsong said...

Mak Ai...ramainya reader disini...Izinkan aku jadi reader juga...salam hormat !

DarcyDiaries said...

very indie!

~~~ kay ~~~ said...

http://myhomesweethome4sale.blogspot.com/

jinggo said...

oi betnyaa......
jelousssss betoi aku tengok.....

arsaili said...

salam bro...jangan terus bermimpi ehehe

vidadarisakura said...

ailaiikke gambar last.hee

addyaholix said...

kadok,
kalau tak silap tu kes cemburu. atas silap apa saya kurang pasti bang =)

cendana,
malam nanti nak? ;p

mamai,
dah masa tu kau malu-malu nak posing. haha!

visitor,
tunggu bulan satu, insyaallah ada lagi. selalu la masuk blog paradoks untuk perkembangan.

amirrayyan,
hebat? terlalu tinggi sangat tu haha!

adibah,
ya. giliran akak belanja. last kat satay station hari tu kan? =)

maksu,
haha. join la nanti maksu. best woooo =)

kimisai,
masa tak mengizinkan aku mimpi kat sana. tapi serious aku rindu TC.

sharamli,
sebab pentoi pemalu gila =)

yanie,
pergh mimpi tak ingat. berpijak di awan biru dah ni. haha!

anakcikmad,
memang happening. sangat happening. nanti join ok =)

siggplus,
mulut lu tak tapis. aku report kat mak. haha!

aloy,
sebab aku nak usaha kau tak sia-sia haha!

nizam.ariff,
tapi yang nyata dah bertukar mimpi semula =)

bain,
harap-harap mimpi akan datang lebih membawa makna =)

rumit,
ya. lain kali ok ;p

ashley,
sampai bisa buat jatuh cinta tak? haha!

terompahkayu,
make sure kau pon join. nanti tegur aku!

kay,
terima kasih kak kay!

safwan,
ok. apa-apa hal aku inform. tapi time tu kau dah balik UK rasanya. haha!

amirnazrin,
kau join event yang gempak-gempak saja. haha!

acap,
aku belum pernah join maskara. best?

singAsong,
ya sila-sila. terima kasih song! =)

darcy,
apa yang indie nya? =)

kay,
nanti saya jenguk ya kak ;p

jinggo,
kalau jeles, sila datang untuk yang lain kali =)

arsaili,
dah terjaga dah bang =)

vidadarisakura,
haha. terima kasih vivi =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...