Saturday, June 25, 2011

Kasih berubah : Ini bukan lagu Ferhad

Minggu lepas dalam meeting (baca : mesyuarat), boss kata siapa merokok kena potong bonus 30 percent (baca : peratus).

Aku syak kasih sayang boss dah berubah. Dulu akulah peneman lepak berasap sama-sama. Akulah tukang petik lighter (baca : pemetik api). Malah kadang-kadang rokok aku juga yang boss pau. Sekarang? Aku bukan siapa-siapa.

11 comments:

Amir Rayyan said...

dh lama tunggu....:)

Aku said...

dia dah ada 'pembantu' baru agaknyaa... cari siapa dia tu... hahaha

addyaholix said...

amirrayyan,
terima kasih wan :)

aku,
aku dah cari bang, tapi masih tak jumpa. aku taknak serkap jarang saja. nanti makin banyak percent yang dipotong hahaha!

M.A.N.G.G.I.S.B.O.Y said...

Addy

Kasih memang selalu akan berubah...tapi kasih pada yang SATU tidak akan langsung berubah....

Boss & Rokon bagai Tayar & Lubang di Jalan raya :)

Faham tak peribahasa tuh?

rudy bluehikari said...

sila berehenti mokokkkk boleh tak? potong jer 60% boss... saya sokonggg. :p

tasekM said...

addy.
sila berhenti merokok ye adikku...




.

addyaholix said...

manggisboy,
moga kasih pada Dia terus sampai bila-bila, amin.
boss dan rokok bagai tayar dan lubang di jalanraya? serius tak faham. peribahasa baru? :)

rudy,
Insyaallah, on the way bang. on the way. tunggu potong 100% baru on the spot berhenti hahaha ;)

tasekM,
sedang dalam usaha kakakku :)

M.A.N.G.G.I.S.B.O.Y said...

Addy

Memang...peribahasu baru...mungkin 2022 akan dimasukkan dalam Dewan Bahasa Pustaka .

Lagi satu, jangan dengar cakap dorang semua ni...terus kan merokok addy, kasihan kepada penyelidik yang bertungkus lumus membuat research tentang kesan rokok, kasihan juga kepada para doktor semua...kan hidup ini saling perlu memerlukan :)

Teruskan merokok addy :)

Ad Rifza said...

Kau adalah addy..hehe...bukan siapa siapa ..

patungcendana said...

huhuhu....sekali sekala terpaksa jadi hipokrit addy...

wah...kau dah rajin update pula...jealous ni!!!!! :-P

kad0k. said...

addy bg asap x cukup tu..perasap lg..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...